Wat vinden anderen van Shiatsupraktijk 033

23-06-2020

Marjolein (46 jaar) uit Bunschoten-Spakenburg

Ik heb contact gezocht met Alinda omdat ik blokkeerde in mijn emoties en vage klachten kreeg (lichamelijk). Alinda heeft mij behandeld wat ik als prettig heb ervaren. Alinda is serieus op mijn klacht ingegaan en doordat ze mij op me gemak stelde kon ik me tijdens de sessies goed ontspannen. Inmiddels voel ik me meer in balans.

19-06-2019

Inge Been uit Bunschoten-Spakenburg

Hoi lieve Alinda, Na een lange periode van pijn in de rug, buik en heupen en een lange zoektocht naar verlichting, kreeg ik het advies om shiatsu te proberen. Zo kwam ik bij jou terecht en wat ben ik daar blij om. Je gaf aan nog bezig te zijn met je opleiding, maar je behandelingen voelde alsof je het al jaren deed. Bovendien ben je altijd oprecht geïnteresseerd en betrokken. Ik vind het dan ook altijd fijn om bij je te komen. Inmiddels zijn mijn klachten fors verminderd en daar ben ik je heel dankbaar voor. Ik kan jou van harte aanbevelen bij iedereen die een oplossing zoekt voor zijn of haar klachten. Groetjes, Inge Been

22-03-2019

Helynn uit Ermelo

Hele bijzondere behandeling en echt wel effectief bij verschillende klachten. Ik begon de behandelingen met verschillende (pijn)klachten en al na 3 behandelingen is het aanzienlijk minder en sommigen zelfs al helemaal weg, top!

26-06-2018

Daphne uit Hoevelaken

Op 11 mei ben ik bevallen van mijn eerste kindje. Tijdens deze bevalling heb ik een ruggeprik gekregen, toen heel fijn, maar later absoluut niet meer. Vijf weken lang heb ik continue heftige pijn in mijn rug gehad, de pijn bleef niet bij onderrug maar straalde uit naar het midden en bovenkant van mijn rug. Dit werd niet minder naarmate de tijd vorderde. Er volgde een bezoek aan de huisarts, ik moest het nog een aantal maanden!! aankijken, maar grote kans dat ik een rug operatie moest ondergaan. Dat was wel het laatste waar ik op zat te wachten. Dus met de gedachte "baat het niet, dan schaadt het niet" ben ik naar Alinda gegaan. Verhaal gedaan, en 90 minuten later liep ik, vrijwel pijnloos, de deur weer uit. De week erna ben ik weer geweest, en nu: helemaal geen last meer van mijn rug! Volgende keer eerst naar Alinda in plaats van naar de huisarts!

26-01-2018

Esther Brouwer uit Putten

Vorige week een shiatsu/ontspannings behandeling gehad van Alinda. Heerlijk van genoten. Alinda doet dat vol overgave en met diepe intentie. Ik heb het als heel prettig ervaren. Kom zeker weer terug!! Hartelijk bedankt!